Casa Nostra

Casa Nostra

Al seu servei

Som una família de tradició pagesa des de fa més de tres generacions. La nostra besàvia ja disposava d’una petita paradeta a l’antic mercat de Reus, i des de llavors hem seguit treballant amb la mateixa empenta i il·lusió que ho feia ella llavors. Provenim de Riudoms i sempre oferim productes autòctons i de proximitat.

El padri Sebastià

L’hort de la Padrina és un negoci familiar, des de sempre ens hem dedicat a la pagesia. La besàvia ja comptava amb una petita paradeta al mercat de Reus. Des de les hores, la nostra passió i empenta ha sigut la mateixa que ho feia ella llavors. El nostre objectiu principal és oferir productes de qualitat, autòctons i de proximitat.

Fruites i verdures

Oferim diferents tipus de fruita i verdura de temporada segons la disponibilitat del mercat. D’altra banda, part dels productes que tenim són de producció pròpia  estacionalitzades dintre de l’any.

 

A l’estiu i primavera disposem de bajoca, carabassons, tomacons, tomàquet del pebrot i tomàquet rosa. A més a més, també tenim  albergínies cogombres, tomàquet verd, tomàquet del Benach, tomàquet de pera, tomàquet de branca  i tomàquet del cor de bou.  D’altra banda, pel que fa la nostra fruita podreu trobar préssec groc, préssec vermell i pruna groga i negra.

 

A les temporades fresques disposem de pèsol i tiribec propi així com també els típics tomacons de temporada.

 

Cal destacar que de tomàquets en cultivem tot l’any encara que el màxim pic és en temporades càlides.

 

De les fruites que tenim tot l’any destaquen les pomes de Girona de màxima qualitat i les pinyes, així com també les taronges, les llimones i les patates de les varietats kennebec  (patates IGP de Prades) , monalisa i  red puntiach. De verdures que podreu trobar tot l’any tenim cols, apis, porros,  pastanagues, cebes (de dulce Fuentes, Figueres, seques i platillo), alls (de Llosa de Ranes i de Belltall), enciams de varies classes  i també podreu trobar un bon assortiment en fruites tropicals i germinats.

La Nostre botiga

Avinguda Sant Jordi, 17 – 19, Reus.

No Comments

Post A Comment

T’agradaria rebre a casa cada setmana una caixa amb els mateixos productes?