Enviaments i devolucions

Enviaments i devolucions

T’enviem la millor fruita i verdura a casa
Et garantim que rebràs en el teu domicili (o on tu vulguis!) els millors productes frescos del mercat. Simplement feix la teva comanda online i afegeix a la cistella de la compra tot el que necessitis, després nosaltres ens encarregarem de fer-t’ho arribar. Treballem amb una rotació molt alta per a assegurar que el producte que posem en la teva demanat conserva intacta la seva frescor.

A més en la nostra web sempre trobaràs una àmplia varietat de fruites i verdures de temporada, amb molt de sabor i al millor preu. Si encara no t’has atrevit, aquest és el moment de començar a provar el nostre servei a domicili. T’adonaràs que no només et lliurem el millor producte fresc, també cuidem tots els detalls de l’embalatge apostant per un comerç més sostenible.

La teva fruiteria online a domicili
Consumir fruita i verdura és bàsic i necessari per a seguir amb una alimentació saludable. Una fruiteria online t’ajuda a aconseguir tots els beneficis de la fruita sense preocupacions, d’una manera molt més còmoda i moltes vegades també més ràpida. Es va acabar l’arribar a casa carregat amb bosses d’anar a comprar i perdre tardes anant d’un costat a un altre, en Hort de la Padrina online trobaràs tot el que necessites.

Si la teva excusa és que no tens temps per a comprar, amb Hort de la Padrina es va acabar! Pots fer la teva compra online fàcilment des de qualsevol lloc, simplement necessites un telèfon o un ordinador, connexió a internet i… la teva comanda estarà feta! D’aquesta manera som nosaltres els que ens adaptem al teu ritme diari, oferint-te diferents franges horàries perquè puguis triar la que prefereixis. En la zona de Barcelona i voltants, Hort de la Padrinaserà la teva millor opció. Treballem en franges de dues hores de dilluns a dissabte per a convertir-nos en la teva fruiteria online a domicili de confiança.

Lliurem en 24/48h en totes les nostres poblacions disponibles.
Estem treballant per a ampliar aquest rang, però el fem a mesura que sabem del cert que podrem lliurar-te el nostre producte sempre com a acabat d’agafar de l’hort. Per a saber en què poblacions repartim només has de registrar-te i et sortiran en un despegable les zones disponibles.

Política de devolució

Si el client vol modificar la seva comanda, anul·lar-la o posposar-la ho haurà de notificar en un termini de 24 hores. Passades aquestes hores no es podrà retornar. Al tractar-se d’un producte fresc no es pot garantir que més enllà d’aquests 2 dies hi hagi hagut un mal ús de l’Hort de la Padrina. Aixi doncs, no es podrà fer la devolució.

Caldrà enviar un correu a hortdelapadrina@gmail.com explicant el què li ha passat o bé trucant al 977 345  159 o al 616 741 956. També es podrà accedir a l’apartat de “Contacte” de la mateixa pàgina web per fer arribar aquesta reclamació.

Les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client.

T’agradaria rebre a casa cada setmana una caixa amb els mateixos productes?