Nosaltres

Vitamines

Vitamines

Més de 350 productes llestos perquè puguis escollir el que necessites i quan ho necessites.
Minerals

Minerals

Enviament totalment gratuït a partir de 30€, ràpid i còmode.  Un dels nostres transportistes t’ho deixaràn a la porta de casa.
Antioxidants

Antioxidants

Portem generacions oferint un tracte familiar i pròxim als nostres clients i estem orgullosos de la confiança que tenen en nosaltres.
Fibra

Fibra

Ofertes i descomptes diaris expressament pensats per a tu i la teva família. Per a nosaltres la bona qualitat, el bon servei lligats amb els millors preus fan un 10 de 10.

Nosaltres

Som una família de tradició pagesa des de fa més de tres generacions. La nostra besàvia ja disposava d’una petita paradeta a l’antic mercat de Reus, i des de llavors hem seguit treballant amb la mateixa empenta i il·lusió que ho feia ella llavors. Provenim de Riudoms i sempre oferim productes autòctons i de proximitat.

Botiga física

Oferim diferents tipus de fruita i verdura de temporada segons la disponibilitat del mercat. D’altra banda, part dels productes que tenim són de producció pròpia estacionalitzades dintre de l’any.

Botiga Online

Escull el que et vingui de gust i t’ho portem a casa com acabat de collir de l’hort. Nosaltres ens encarreguem d’oferir-te la fruita i verdura més fresca de la manera més còmode possible.

T’agradaria rebre a casa cada setmana una caixa amb els mateixos productes?